top of page

vr 23 jul

|

Buurtvereniging 't Kraaiennest

Vrijdag avond club biljarten

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Vrijdag avond club biljarten
Vrijdag avond club biljarten

Tijd en locatie

23 jul 2021 19:30 – 22:00

Buurtvereniging 't Kraaiennest, Adrianus IJsbrand Kuiperstraat 15, 1782 XA Den Helder

Over het evenement

Even voorstellen, de Biljartclub vrijdag in het buurthuis ’t Kraaiennest.

Een altijd erg gezellige en bovendien al redelijk oude club. Iedere vrijdagavond wordt er biljart gespeeld onder het genot van een praatje en een drankje. ’t Kraaiennest beschik over twee professionele wedstrijd biljarts. De leden bestaan uit een bont gezelschap heren van jong tot oud, zo’n elf bij elkaar op dit moment. In de club heers een ontspannen sfeer en alle leden dragen de vrijwilligers van het buurthuis een warm hart toe. Vanaf september tot eind juli wordt er competitie libre gespeeld volgens het tien-puntensysteem. In de zomer wordt er vrij gespeeld. Voor de liefhebbers wordt de avond afgesloten met een potje tien-over-rood. Dit om het oplossingsvermogen van het best moeilijke biljartspel een beetje op peil te houden en niet minder voor de lol.

De huidige voorzitter Peter Tol - al zittend sinds 1982 – weet te vertellen dat de club rond 1975 opgericht is. In die tijd werd de club geleid door penningmeester Arie Tooy en wedstrijdleider Mart Persie. Rond 1982 is er ook een niet onverdienstelijk damesteam actief geweest onder leiding van Marja Lebbe. Op dit moment is de wedstrijdleiding in handen van Arthur van der Veer.

Tot heden is de club ononderbroken voortgezet geweest met een wisselend ledenaantal. Nieuwe leden – zowel dames als heren - zijn van harte welkom.

Arthur van der Veer

Deel dit evenement

bottom of page